У Луцьку поліцейський продавав амфетамін

05 Липня 2019, 12:41
Фото ілюстративне 3286
Фото ілюстративне

Співробітники Служби безпеки України викрили на незаконному зберіганні та збуті психотропних речовин інспектора-чергового міського відділу поліції Головного управління Нацполіції у Волинській області.

Оперативники спецслужби встановили, що майор поліції реалізовував амфетамін на території обласного центру, – йдеться на сайті СБУ.

Співробітники СБУ задокументували два факти збуту зловмисником психотропів.

Правоохоронці затримали поліцейського згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з вулиць Луцька під час реалізації чергової партії амфетаміну.

Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили у помешканні фігуранта провадження психотропні речовини. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії.

Заходи з викриття та блокування протиправної діяльності поліцейського проводились спільно з ДБР, підрозділом внутрішньої безпеки Національної поліції під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром