Змістовно та цікаво: у луцькому «Кромберг енд Шуберт» влаштували екскурсію для підприємців

05 Липня 2019, 12:14
3764

Учасники неформального об’єднання підприємців міста «Lutsk Business Club» відвідали підприємство «Кромберг енд Шуберт».

Власники малих та середніх бізнесів оглянули виробництво заводу, а потім мали коротку зустріч з директором фінансовим підприємства Олександром Шаварським та директором технічним Славоміром Качмареком, – йдеться на сторінці підприємства.

«Екскурсія на виробництві була насиченою і ще раз засвідчила, які ж круті наші інженери: професійні, небайдужі, справжні командні гравці», – йдеться у повідомленні.

Дмитро Верцінський з технічного відділу розповідав про обладнання, виробничі процеси, технології вичерпно та компетентно.

Зустріч з директорами була лаконічна, але змістовна. Спілкувалися про світові тенденції розвитку автопрому, особливості місцевого інвестиційного клімату, керівники «Кромберг енд Шуберт» підприємства ділилися досвідом, як запобігати відтоку персоналу за кордон. 

«У нас є соціальні працівники, одна із головних функцій яких – проводити різного роду опитування, що дозволяють аналізувати атмосферу в колективі, говорити з людьми, опрацьовувати інформацію таким чином, щоб можна було робити системні висновки», – наголосив Олександр Шаварський.

Директор туристичної агенції «Патріот» Богдан Климчук зауважив: «Я б роздавав землю під будівництво таких заводів безкоштовно - нехай будуються, платять податки, працевлаштовують людей з нормальними зарплатами і соціальним пакетом». Також він відзначив, що екскурсія була змістовною і цікавою.









Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром