Майже 6 тисяч волинян передають показники та сплачують за газ через Viber

05 Липня 2019, 14:19
Фото ілюстративне 1766
Фото ілюстративне

Чат-бот 7104ua у месенджері Viber функціонує вже 5 місяців. За цей період волиняни передали  показання  свого лічильника газу понад 7 тисяч разів. Сплатити  за газ, не виходячи з дому, пропонує своїм  клієнтам  ТОВ «Волиньгаз Збут». Зробити  це  можна за допомогою онлайн-сервісу Viber-бот, у якому зареєстровано майже 6  тисяч волинян.

Спосіб оплати за газ через Viber має свої переваги. Зокрема, можливість миттєвої оплати з будь-якої точки світу в режимі 24/7, відсутність черг, звітність, простота оплати, безпека грошових операцій.

«Темпи сучасного життя вимагають від різних компаній бути гнучкими та клієнторієнтованими. ТОВ «Волиньгаз Збут» за допомогою сервісу Viber-бот пропонує полегшити життя не тільки собі, але й своїм близьким. Адже у вайбері можна зареєструвати  до 5 особових рахунків і, таким чином, допомогти батькам, бабусям-дідусям та іншим родичам у поважному віці”, — прокоментував  директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

За допомогою цього сервісу споживач  також  може передати показники за спожитий газ, переглянути поточний стан розрахунків, історію оплат і показань лічильника.

«Я працюю в бізнесі і завжди планую  кожен  день, тиждень і місяць, а головне – ціную час. Тому подати показники за кілька секунд через чат-бот 7104ua у месенджері Viber для  мене зручно, швидко та економно. Я веду активний спосіб життя і дуже ціную свій час. Дуже радий, що представники  компанії розповіли про можливість оплати  за газ через цей сервіс. Із задоволенням  зареєструвався  та  користуватимусь  ним постійно», — зазначив лучанин  Андрій  Смолярчук.

Сервіс створений для побутових споживачів 5 місяців тому. Для реєстрації необхідно вказати  номер особового рахунку та суму останнього платежу за газ (або номер лічильника газу). З деталями можна ознайомитися за посиланням.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром