ДПЗ: реконструкцію ринку планують завершити навесні

10 Листопада 2016, 17:53
3242 Джерело: UFRA

Власники супермаркету «Салют» здійснюють роботи по реконструкції ринку, який навесні уже зможе мати «нове обличчя».

Про це у четвер, 10 листопада, у програмі «Обранці громади» на радіостанції «СІД-FM» повідомив депутат міськради Євген Ткачук.

Він зауважив, що раніше ринок на ЛПЗ взагалі планували знести і облаштувати замість нього зону відпочинку. Втім, у 2014 році вдалося домовитися із власниками супермаркету «Салют», які зголосилися повністю реконструювати ринок та замінити водопровідну трубу. Після чого запланували надати оновлені місця в оренду підприємцям.

Натомість торговці попросили відтермінувати роботу до 2016 року через складну економічну ситуацію.

«Думаю, що навесні ринок уже буде готовий. Це будуть нові комфортабельні місця для торгівлі. Якщо все вдасться, це буде окрасою нашого мікрорайону», – підсумував Євген Ткачук.

 

Оксана ВЛАСЮК

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром