Підприємці, які працюють в центрі Луцька, просять повідомити, де їм паркуватися

04 Липня 2019, 17:13
2483

Працівники підприємств, підприємці та керівники товариств, що працюють в центрі Луцька, просять повідомити, де вони можуть паркувати свої авто, не порушуючи правил дорожнього руху.

Відповідне звернення з’явилося на платформі Відкрите місто.

Текст подаємо повістю та без змін:

«Ми, як працівники підприємств, підприємці та керівники товариств, що працюємо в офісних приміщеннях, які розміщені у м. Луцьку на вул. Лесі Українки, 37 ВИМАГАЄМО надати/виділити місце для паркування автомобіля!!!

Поруч з ЦНАПом поставити авто без порушення ПДР нереально, так як там виділено всього 10 місць для паркування, одне з них призначене для автомобіля ЦНАП – на асфальті написано АС2505АН та одне для інвалідів, що займається клієнтами ЦНАПу (зовсім не інвалідами).

Стоянка, що знаходиться навпроти Луцької міської ради також щоранку переповнена, тому і там неможливо встановити автомобіль.

Працівники Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради постійно складають штрафи на власників авто щодо порушень правил паркування, але ж там припаркуватись без порушень неможливо!

Просимо повідомити де (район вул. Лесі Українки, Кривий Вал, П'ятницька гірка) та яким чином можна паркувати авто так, щоб не порушувати ПДР та чи можливо організувати парковку для підприємців, які щодня приїздять на своє робоче місце і годину чекають поки хтось з клієнтів ЦНАПу звільнить хоча б одне місце, щоб встановити там свій транспортний засіб».

Читайте також: Нова парковка в центрі Луцька: скільки і за що платити






Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром