Євгена Сверстюка: під час ремонту вулиці не зробили зливову каналізацію

10 Листопада 2016, 15:13
3615 Джерело: volynnews.com

На колишній вулиці Бойка, а нині – Євгена Сверстюка, поклали новий асфальт, але не зробили зливових каналізацій.

Про це написав у Facebook депутат Павло Данильчук та додав відео, як вода вільно стікає вулицею.

«Ремонти вулиць по-луцьки - асфальт поклали, а зливну каналізацію забули. А нащо і так піде.
Вулиця Сверстюка (колишня Бойка) сьогодні перетворилась у гірську річку, не краща ситуація і на інших «відремонтованих» ділянках міста. Головне освоїти кошти», - йдеться у дописі.

Пост викликав жваве обговорення у коментарях. Одні користувачі акцентували на марнотратності під час ремонту прибудинкових територій, інші ж говорять, що з дитинства спостерігали за «річками» на цій вулиці і «пускали кораблики».

Район.Луцьк вирішив дізнатися, чи повинна бути облаштована вулиця Євгена Сверстюка стоковими каналізаціями, і звернувся за коментарем до директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася.

За його словами, якщо дозволяє рельєф місцевості, зливові каналізації робити не обов’язково. Та й взагалі у місті багато вулиць, де вони просто не потрібні:

 «По Бойка вся вода сходить нормально. В нас багато вулиць, де немає зливових каналізацій. Якщо є така можливість,  то краще так і забезпечити, щоб вода стікала по рельєфах. Вода стікає по Бойка вниз і в Сапалаївку, адже більшість зливової води стікає в річку. Де не можна відвести воду поверхнево, тоді тільки відводиться зливовою каналізацією», - розповів Крась.

Скільки ще лучанам  ходити по «гірських річках» на власних вулицях, Район.Луцьк з’ясує пізніше.

 

Світлана КИРИЛОВА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром