Як у Луцьку святкують День Нацполіції

04 Липня 2019, 13:11
2243

У центрі Луцька відзначили День Національної поліції України.

4 липня Театральний майдан в центрі міста був заповнений поліцейськими та громадянами нашого міста, — повідомили в патрульній поліції області.

Дорослі й діти могли поспілкуватись у неформальній обстановці з поліцейськими різних підрозділів: патрульними, працівниками ювенальної превенції, поліцією охорони, кінологами, вибухотехніками.

Працівники УПП у Волинській області, традиційно, катали дітей на службовому автомобілі, виготовляли з ними світловідбивачі (спільно з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва), влаштували вікторину на знання правил дорожнього руху (хто відповідав правильно на запитання поліцейського – отримував цукерку).

Очільник волинських патрульних Андрій Крутень закликав охочих вступати до лав патрульної поліції, адже нині поліція активно і прогресивно розвивається, тут є можливість кар’єрного зростання і щоденної допомоги людям. Він поділився й іншими планами щодо майбутнього розвитку підрозділу.

Своєю чергою, інспектор Олександр Нікончук пригадав, як 19 грудня 2015 року на цьому ж місці приймав присягу на вірність українському народові, і нині ні про що не жалкує, каже, що в поліції знайшов своє покликання.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром