«Короновані» письменники презентують нові романи у Луцьку

03 Липня 2019, 14:07
1878

Волинянин Володимир Лис – знаний далеко за межами нашої області та має шанувальників своїх творів в кожному куточку України.

Разом з дружиною, Надією Гуменюк, вони презентуватимуть свої нові романи 16 липня о 18:00 у книгарні «Є» у Луцьку, – інформує Мистецьке об’єднання «СтендаЛь».

Презентація романів Володимира Лиса та Надії Гуменюк відбудеться в рамках дофестивальної частини ІІ Міжнародного фестивалю «Фронтера».

Цьогоріч світ побачила нова книга «Золотого письменника України» «В’язні зеленої дачі». В центрі роману Юрій Середа, який щойно закінчив навчання на економічному та отримав направлення у нікому невідоме провінційне містечко. Більше того, його «замовили» туди, а якась незнайомка ще й попередила про небезпеку. Проте пророцтво справдилося через багато років.

 Роман «Вересові меди» Надії Гуменюк – чи не найулюбленіший серед читачів. Наразі його перевидали з доповненням, тож навіть ті, хто вже читав книгу мають нагоду ще раз пережити історію дівчинки-знайди Богдани, яка була закохана в театр та йшла до мрії попри все.

Автори мають численні нагороди у галузі літератури, обоє кількаразові лауреати «Коронації слова». Тож лучан запрошують на презентацію книг та спілкування з відомими письменниками.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром