Діти із села біля Луцька перемогли у міжнародному конкурсі

02 Липня 2019, 23:02
2096

Учасники зразкового ансамблю народного танцю «Вертуни» з Гіркої Полонки Луцького району перемогли на ІV Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірки Албени», що відбувся у Болгарії.

Про це повідомляє Волинь-нова.

Юні аартисти вибороли 1 премію в номінації «Хореографічне мистецтво», та Павлюк Меланія – 1 премію в номінації «Естрадний вокал».

Захід задумано як щорічна літня зустріч талановитих дітей і підлітків, педагогів з різних країн світу, які збираються разом для того, щоб з'єднати свій літній відпочинок з майстер-класами, танцювальними постановками та виставами, які дають можливість підвищити професійну майстерність в умовах дружньої зустрічі, конструктивного суперництва і здорового спілкування, на казковому узбережжі Болгарії.

Метою організації міжнародних фестивалів і конкурсів дитячої творчості є розвиток культурних контактів в галузі музики, танцю, мистецтва. Організатори ставлять перед собою мету створення унікального формату фестивалю - єдину площадку яскравого живого свята з екскурсійними програмами, новими знайомствами, теплим спілкуванням і чудовим відпочинком, з веселою командою аніматорів.

Для всіх учасників і гостей фестивалю «Зірки Албени» залишиться яскравим, барвистим святом не повторного літа на сонячному узбережжі Чорного моря.

А волинських переможців у громаді тепло зустрічали односельчани з вітальними плакатами.




Читайте також: У соцмережі кпинять із пам’ятника студенту біля «політеху»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром