Лучан вчитимуть економити на комуналці

17 Вересня 2015, 09:23
2180

Фундація розвитку громад запрошує жителів міста на безплатний семінар-практикум «Сонце не виставляє рахунки!».

Організатори обіцяють, що розкажуть, як зберегти тепло, допоможуть розібратися у постійних змінах тарифів, порадять, як зменшити витрати на комунальні послуги й оцінити усі переваги «зеленого тарифу». 

Захід спрямований на проведення інформаційно-роз'яснювальних робіт серед населення, а також популяризацію використання альтернативних джерел енергії, якими уже тривалий час користуються чималою популярністю серед країн Америки та Європи.

Організатор семінау – ВОГО «Фундація розвитку громад» за підтримки ВОУНБ ім. Олени Пчілки, «Української софтверної компанії» та «Setech».

«З 1 вересня було збільшено витрати на електроенергію, зарплати залишаються на тому ж рівні. Тож зараз особливо гостро постало питання економії. Людей потрібно навчити берегти тепло, не витрачати зайву воду і  врешті-решт оцінити переваги використання альтернативних джерел енергії. Сподіваємося, що захід виправдає усі очікування й дасть можливість застосовувати набуті знання на практиці», – розповідає керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

Семінар-практикум  відбудеться 21 вересня об 11.00 за адресою вул. Шопена 11, 2 поверх (ВОУНБ ім. Олени Пчілки). Вхід вільний.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром