Встановили особу злочинця, який підірвав автомобілі на проспекті Волі

09 Листопада 2016, 14:26
1991

Слідчі оголосили підозру у скоєнні злочину 36-річному жителю обласного центру.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

«Даний громадянин розшукувався Луцьким відділом поліції за скоєння ряду квартирних крадіжок. Нині йому оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України», – повідомив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Нагадаємо, 18 вересня близько 23:20 поблизу нічного клубу «Opera», що на проспекті Волі, пролунав потужний вибух. Внаслідок цього ушкоджень зазнали чотири автомобілі, розташовані на парковці розважального закладу.



Згодом з’ясували, що причиною вибуху стала граната Ф-1. Тоді поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна).

Пізніше у ЗМІ з’явилася інформація, що гранатою хотіли знешкодити не простого бізнесмена, а кримінального авторитета на прізвисько Олень.

Наразі відомо, що підозрюваного громадянина вже притягували до кримінальної відповідальності, зокрема, за вчинення крадіжок та за викрадення, привласнення, вимагання документів, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 357 КК України).

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром