У Луцьку готуються до протестів через сморід

02 Липня 2019, 00:04
3493

У Луцьку 6 липня відбудеться мирна загальноміська акція батьків та дітей «За чисте повітря».

Про це повідомляє Волинь24 із посиланням на Володимира Редкача.

«Ми, як лучани прийдемо на Театральний Майдан Луцька в наступну суботу, 6 липня, о 10.00 годині разом із своїми дітьми, сказати голосно та креативно, що лучани і наші діти, хочуть дихати чистим повітрям в прекрасному українському місті Луцьку», – повідомляють організатори. 

«Ми будемо робити ці акції до тих пір, поки в Луцьку не з’явиться чисте повітря. Ми не перекриваємо дороги, бо не хочемо перешкоджати нормальному життю жителів і гостей міста. Ми не кличемо нікого з представників влади, бо в цій ситуації задіяні і міська і районна рада, а ми, як громада, не маємо вказувати, кому саме вирішувати це питання і як»", – йдеться у повідомленні. 

Під час акції не буде політики і не шукатимуть винних. Єдина мета – привернути максимум уваги тих, хто може це питання вирішити, і хто має відповідні повноваження.

Акція має на меті привернути максимальну увагу громади Луцька, відповідальних батьків міста, ЗМІ, а також представників місцевої влади та керівників нашої країни, до кризової ситуації шкідливих запахів в місті, які заважають жити вільним громадянам України.

Читайте також: Як у Луцьку відзначили День батька

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром