На Волині – найвищий клас пожежної небезпеки

01 Липня 2019, 13:49
Фото ілюстративне 1514
Фото ілюстративне

У зв’язку з утриманням спекотної погоди на Волині в екосистемах склався надзвичайний – 5-й клас пожежної небезпеки. За таких умов – надто високий ризик виникнення пожеж.

Саме тому, перебуваючи нині у лісі, необхідно бути максимально уважними та відповідальними, – інформують у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

«Шановні громадяни, контролюйте свою поведінку під час збору ягід та грибів. У жодному випадку  не розводьте багаття, не кидайте в лісі непогашені сірники та недопалки, просочене бензином, гасом, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір’я. Також не випалюйте траву та інші рослинні рештки на землях лісового фонду і на територіях, що прилягають до нього. Не спалюйте сміття, тому що наслідки можуть бути непередбачуваними», – йдеться у повідомленні.

Волинягам також нагадують, що у лісові масиви тимчасово обмежено в’їзд автотранспорту. Адже іскри, що вилітають із вихлопних труб автомобіля, можуть спричинити загоряння.

У випадку, якщо ви помітили будь-яке загоряння, телефонуйте «101». Також набирайте номер цілодобової гарячої лінії Волинського ОУЛМГ (0332) 72 00 54.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром