Тарас Шкітер — єдиний кандидат, який наголосив на виборах луцького мера

01 Липня 2019, 12:57
Тарас Шкітер 2140
Тарас Шкітер

Аналітики Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу проаналізували передвиборчі програми кандидатів, які виявили бажання брати участь у виборах шляхом самовисування з Волині. 

Загалом за депутатські мандати будуть боротися 20 мажоритарників-самовисуванців. Серед них – співзасновник «Громадського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер, — пише ІА Конкурент.

Аналізуючи його передвиборчу програму, виявили, що лише у нього й у ще одного кандидата програма завершуються гаслом. У Шкітера – це гасло «Свідомі громадяни – успішна країна!» 

Передвиборча програма Тараса Шкітера містить як загальнонаціональну, так і регіональну складову. Також вона має прив’язку безпосередньо до міста Луцька. Відтак, головною метою/пріоритетом Тараса Шкітера є «добробут, безпека та процвітання українців через взаємодію та співпрацю з громадянами-лідерами».

Окрім цього, зауважують аналітики, Тарас Шкітер – єдиний кандидат згадав про відсутність у Луцьку міського голови та наголосив на важливості призначення виборів очільника міста.

Читайте також: Андрій Покровський та «СВІДОМІ» делегували Тараса Шкітера для участі у виборах

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром