Луцькі патрульні взяли участь у «Gorgany Race»

01 Липня 2019, 11:50
луцькі патрульні взяли участь у змаганнях 2023
луцькі патрульні взяли участь у змаганнях

Патрульні поліцейські з Луцька взяли участь в одній із найскладніших пригодницьких гонок в Україні, що відбувається щороку у Горганах.

Цьогоріч місцем старту та фінішу перегонів було наметове містечко, розташоване на території Долинського району Івано-Франківської області, – повідомляють у прес-службі поліцейських.

Учасники змагались у дистанції «півспринт», де потрібно було за 12 годин подолати близько 40 кілометрів і знайти якомога більше контрольних пунктів та повернутися на фініш до закінчення контрольного часу. На цій дистанції участь взяли близько 80 команд, кожна з яких складалася з 2-4 людей.

Приємно, що долучились до змагань і дві команди від УПП у Волинській області. В першій були поліцейські відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Дмитро Штурма, Антон Мандзик, Василь Білоус з колегами, в другій – ковельська патрульна Ірина Зінчук з товаришкою.

Дівчата зайняли 2 місце серед жіночих команд, подолавши 43 км за 10 год 27 хв. Хлопці ж пройшли дистанцію за 11 годин.

«Переміщуватись було дійсно складно, адже йшли переважно по диких заростях, крізь густі ліси, через струмки та річки, з постійним перепадом висот. Але ці всі перешкоди - це нічого, порівняно з тим, які емоції та враження отримуєш під час подолання дистанції, насолоджуючись краєвидами та місцевістю наших величних Карпат», – поділилась Ірина.

Читайте також: Як у Луцьку пройшов чемпіонат України з дебатів





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39