День молоді у Луцьку: влаштували бібліотечний пікнік

30 Червня 2019, 16:57
4397

У Луцьку влашували вуличну акцію «День молоді: бібліотечний пікнік».

Захід тривав 30 червня, – повідомляють у книгозбірні.

Видання із фондів книгозбірні були представлені на книжковій виставці «Бібліодрайв – для юних, активних, модних…». Усіх чекали жартівливі передбаченням дня та рекомендації популярних книг «Що варто прочитати».

Абітурієнтів зацікавила виставка «Зроби свій вибір». Малеча охоче брала участь у майстер-класі з виготовлення вітальних листівок в техніці джинсової аплікації із зображенням сови, мишок, павучка, мухи. Серед перехожих проведено бліц-опитування «Бібліотека для юнацтва: що зробити для вашого успіху», – йдеться в повідомленні бібліотекарів.

Фотозону та фотосушку «Мій Луцьк у світлинах» допоміг організувати керівник студії «Ярко» Ярослав Близнюк. Чудову виставку картин та майстер-клас з аквагриму представила Ірина Голощапова.

На алеї Організацій громадського суспільства себе презентували організації: Фундація Регіональних Ініціатив (ФРІ Луцьк), Ukrainian Volunteer Service Lutsk, Молодіжний комітетет U-Report Ukraine у Луцьку, «Lutsk night cinema», Луцький міський молодіжний центр, Волинський осередок ліги студентів асоціації правників, Молодіжна рада Луцька, Молодіжний центр Волині.

Спільно з патрульною поліцією Волинської області за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради було проведено міський квест «Проінформований – значить озброєний» в рамках проекту «Безпека руху пішоходів» від програми «Молодь змінить Україну 2019» фонду родини Богдана Гаврилишина. Завдання виконувало чотири команди, з яких до фінішу дійшло три. Переможцями стала команда «Свідомі». Найактивніші учасники отримали подарунки від Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради. Учасники гарно провели час, дізналися чимало нового про права людей, особисту безпеку та рідне місто.






Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39