На скількох вулицях міста немає вуличного освітлення

08 Листопада 2016, 14:30
1991

Наразі у Луцьку є більше двадцяти вулиць, на яких необхідно побудувати електромережі.

Про це у вівторок, 8 листопада, під час дня депутата «Ознайомлення з роботою КП ЛПЕ «Луцьксвітло» повідомив директор підприємства Іван Кубіцький.

Він зазначив, що нині темно на більш як двадцяти вулицях, зокрема у районі Малоомелянівської вулиці, Ковпака, на Південній, Потапова, Літній, Вавілова, Вишневецькій.

Нагальним питанням, за словами Кубіцького, на сьогоднішній день є облаштування освітлення на вулиці Мамсурова – від кладовища до розвороту тролейбуса на вулиці Окружній.

«У цій частині абсолютно темно. Там рухається шалена кількість автомобілів, а розмітки немає», – зазначив директор «Луцьксвітла».

В свою чергу, депутат міськради Аркадій Соломатін передав подяку від жителів вулиці Селищної, на якій нещодавно облаштували вуличне освітлення. А депутат Юрій Безпятко подякував від імені мешканців вулиці Гущанської, на якій цьогоріч також з’явилося світло.


Депутат міськради Аркадій Соломатін
Депутат міськради Аркадій Соломатін

Депутат міськради Юрій Безпятко
Депутат міськради Юрій Безпятко

Оксана ВЛАСЮК

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
08 Листопада 2016, 16:57
Гулака-Артемовського і прибудинкові території, уже на протязі понад 10 років
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром