У Луцьку водій пропонував 100 євро хабаря патрульним

28 Червня 2019, 10:55
2114

У Луцьку нетверзий водій пропонував патрульним хабаря.

Повідомлення про водія Audі, який, можливо, кермує нетверезим, надійшло екіпажу патрульних 27 червня, близько 21:00. А зателефонував на службу патрульний, який мав вихідний, — повідомили у прес-службі правоохоронців.

Поліцейські зупинили даний транспортний засіб на вулиці Чернишевського, в Луцьку. З салону і від водія було чутно різкий запах алкоголю, відповідно, особі запропонували пройти огляд на стані сп’яніння. 

Однак той не лише відмовився, а ще й запропонував неправомірну вигоду патрульному за непритягнення його до відповідальності — 100 євро. Інспектор попередив чоловіка про кримінальну відповідальність, та це його не зупинило.

По дорозі в наркодиспансер він ще неодноразово пропонував хабар поліцейським. Коли ж усі повернулись на місце події, то викликали слідчо-оперативну групу. На водія оформили протокол за керування в стані сп’яніння. Також йому загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі.

«Екіпаж патрульних у складі Юрія Поліщука та Дмитра Стельмащука, пишаємось, що служимо поряд з вами, так тримати!» — кажуть в поліції.

Читайте також: «Стояти! Буду стріляти!» — патрульні показали, як в Луцьку затримували підозрюваного

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром