Волонтери в Луцьку замальовують рекламу наркотиків

27 Червня 2019, 21:06
2868

Інтернет-дилери, які займаються збутом наркотиків, часто залишають надписи на будівлях. Це такий спосіб реклами наркотиків.

Про це повідомляє 7 днів.

Спайси, фєн, сіль, – ці слова на будівлях Луцька навряд чи зрозумілі багатьом дорослим. Але молодь знає, що вони означають, каже поліцейський Володимир Костанюк.

У Луцьку волонтери спільно з правоохоронцями зафарбовували на стінах оголошення, через які в інтернеті можна придбати наркотики.

Інтернет-дилери не зустрічаються з клієнтами. Вони ховають наркотики у місцях, які називають «закладками» і скидають покупцю фото з місцем розташування наркотиків після того, як на інтернет-гаманець надійдуть гроші.

Найчастіше спілкуються в соціальній мережі Telegram, розповів Володимир Костанюк, керівник управління протидії наркозлочиності.

Оголошення про свої послуги інтернет-дилери часто лишають на будівлях, розповідає волонтер Максим Возняк. У Луцьку в міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотиками волонтери разом із правоохоронцями в різних районах міста замальовували ці написи.

Зі слів поліцейського Володимира Костанюка, упродовж минулого року затримали 5 людей, які мали стосунок до збуту наркотиків через інтернет. Їх притягли до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Це люди з інших міст, – поліція про продавців наркотиків у Луцьку

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024