Лучани скаржаться на «гучне» кафе, яке не дає спати

27 Червня 2019, 13:48
Фото ілюстративне 2631
Фото ілюстративне

У Луцьку жителі будинку, що на вулиці Євгена Коновальця 1Б, скаржаться, що у кафе «Family» (колишнє кафе «Космос») порушили режим роботи.

Про це на платформі «Відкрите місто» написав Роман Яринюк.

У повідомленні зазначено, що 25 червня у закладі гучна музика грала орієнтовно до 3-4 години ночі.

«Оскільки заклад знаходиться в житловому будинку, музика в нічний час унеможливлює спокій і сон мешканців. Я мешкаю на 4 поверсі і спати не можна було. Про мешканців 2 і 3 поверхів немає що говорити, це взагалі жах. Конструкція будинку така, що навіть не гучну музику в закладі добре чути мешканцям, вже не говорячи про гучну. Святкування випускного вечора в закладі, що відбувалося цього вечора і ночі не може бути виправданням зіпсованій ночі мешканців будинку. Адже в будинку проживають люди, котрим вранці йти на роботу, літні люди та інші мешканці, для яких важливий спокій в нічний час. А адміністрація закладу має враховувати права мешканців будинку, в якому знаходиться заклад, на спокій і відпочинок, а не ставити власне бажання заробити та бажання купки колишніх школярів (умисно не називаю випускниками, адже відсутність поваги до інших людей та їхніх прав свідчить про неготовність до дорослого життя) вище мешканців будинку та їх права на відпочинок. Окрім того, закладу встановлений режим роботи до 23:00. І цей режим порушили. Враховуючи вищевикладене, прошу вжити заходів щодо недопущення повторення подібного. Принаймні провести відповідну бесіду з адміністрацією закладу», – йдеться у повідомленні.

Коментарі
29 Червня 2019, 01:29
Я тоже не спала в тот день.И вызывала полицию в 2 часа ночи.Патруль приехал сделали замечание администрации.Но музыка продолжала звучать и дальше
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром