Vislovo, Монатік та конфеті: у Луцьку відгримів концерт «Время и стекло»

27 Червня 2019, 12:46
Надя Дорофєєва у Луцьку 7631
Надя Дорофєєва у Луцьку

У Луцьку відгримів концерт відомого українського гурту «Время и стекло».

Солістка Надя Дорофєєва та її напарник Олексій Завгородній («Позитив») відвідали Луцьк у середу, 26 червня.

Послухати улюблених музикантів прийшли близько тисячі слухачів. Виступ музикантів анонсували на 19:00, однак люди почали приходити набагато раніше. До іподрому сходились з усіх сторін: дорослі, діти та підлітки поспішали послухати свій улюблений гурт. Діти несли власноруч намальовані плакати та постери. В парку продавці торгували магнітами на холодильник із «автографом» Наді Дорофєєвої.

– Мамо, а що таке іподром?, – питає дівчинка, яка ледь перебирає ногами, намагаючись встигнути за мамою, яка веде її за руку.

– Це місце, де виступає «Время и стекло», – відповідає мама.



1

1

1

1

1

Багато відвідувачів – діти та підлітки. Найвідданіші фанати почали займати місця коло сцени за дві години до концерту, незважаючи на спеку та палюче сонце.

– Мамо, можна я вже піду до сцени?, – питає дівчинка.

– Якщо ти підеш туди зараз, то отримаєш «сонячний удар». Нащо це тобі?, – злиться мама.

Однак, дитина йде, бо побачити «Позитива» зблизька важливіше, чим вберегтись від «сонячного удару».





1

2

Недалеко біля сцени свої намети розгорнули торгові точки з їжею та прохолодними напоями. Там люди змогли відпочити, чекаючи на виступ гурту. 






Перед виступом «Время и стекло» людей розважали луцькі гурти «Havana cover band», «Aloha cover band» та репер «AqUA». Також дві пісні виконав волинський співак Сергій Скулинець. Для гостей заходу підготували багато хореографічних виступів та показ мод від «Fashion Time Grace Model House».  Серед дорослих розіграли шампанське від «Fragolino Novellina».










 

Музиканти гурту запізнились, і на сцену вийшли після 20:00. Розпочали свій виступ із своєї нової пісні «Vislovo». Публіка емоційно вітала своїх кумирів, котрі виконували свої найвідоміші хіти. Час від часу музиканти змінювали костюми та повертались на сцену в нових епатажних образах. Особливого драйву додавали танцюристи, котрі в яскравих костюмах ще більше «запалювали» публіку.













1








1

Надя Дорофєєва заспівала пісню «Глубоко», котру виконує разом із співаком із Луцька Дмитром Монатіком. Також вона передала від співака вітання рідному місту. Концерт тривав більше години. Після його закінчення розпочалась вечірка «QUEEN Night Club» із запальною музикою і танцями.

Діти та підлітки пішли додому, а дорослі залишились «відриватись» далі.


2

1




 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024