У Луцьку за ніч — три «суїцидальні» виклики

27 Червня 2019, 11:35
2121

У Луцьку патрульні тричі виїжджали на виклики про спробу самогубства: жахливим наслідкам запобігти.

У першому випадку про крики по сусідству повідомили небайдужі громадяни. На місці події полісмени виявили жінку, яка була агресивною, кидалась на поліцейських, на тілі й одязі мала кров. В якийсь момент побігла на балкон з криком, що зараз вистрибне. Патрульні миттєво зреагували та запобігли цьому, — повідомили у прес-службі правоохоронців.

Також у помешканні виявили ніж зі слідами крові. Встановили, що жінка ним вбила свого собаку та намагалась порізати собі вени й шию, були відповідні сліди. 23-річну громадянку затримали й доставили до психлікарні.

Ще одне повідомлення надійшло близько 1 години ночі від Меморіалу. Тут 19-річна дівчина погрожувала, що покінчить з життям. Коли на місце прибули поліцейські й медики, то оглянули та заспокоїли її. Дана інформація не знайшла підтвердження, тож громадянку відпустили додому з 18-річним хлопцем.

Потому на 102 зателефонувала жінка й розповіла, що її 29-річний чоловік має намір скоїти самогубство у Луцьку, по вулиці Січовій. Патрульні прибули миттєво і, оскільки двері ніхто не відчиняв, а була загроза життю, вирішили пробратись всередину через балкон і вікно. На місці виявили громадянина з ножем у руках. Встановили, що суїцидні наміри той висловлює не вперше, уже лікувався в медзакладі. Його знову доставили у психлікарню.

Читайте також: «Стояти! Буду стріляти!» — патрульні показали, як в Луцьку затримували підозрюваного





 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024