Брище: забудовника сміттєпереробного заводу оштрафували на мільйон гривень

07 Листопада 2016, 13:13
1796

Забудовника ТзОВ «Центр переробки та утилізації відходів» у Брищі оштрафували через відсутність дозволу та проекту виконання підготовчих робіт.

Про це інформує прес-служба ДАБІ.

 Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у жовтні провело 49 позапланових та 4 планові перевірки об'єктів будівництва. Сума штрафів, накладених на підставі виявлених порушень містобудівного законодавства, становить 1, 366 млн грн.

Найбільші штрафні санкції у жовтні наклали на забудовника ТзОВ «Центр переробки та утилізації відходів». Під час позапланової перевірки на об'єкті «Нове будівництво дільниці знешкодження відходів в с. Брище Луцького району» виявили, що виконання будівельних робіт V категорії складності розпочато без відповідного дозволу.

Крім того встановили, що на об'єкті відсутній проект виконання підготовчих робіт, документи про призначення головного архітектора проекту та відповідальної особи проектувальника, що здійснює авторський нагляд.

На підставі виявлених порушень ТзОВ «Центр переробки та утилізації відходів» оштрафували на 1, 305 млн грн та зобов'язали приписом зупинити будівельні роботи.

Нагадаємо, що жителі навколишніх сіл, що поблизу Брищенського сміттєзвалища, бунтують проти будівництва заводу з переробки відходів та печі для спалювання сміття.

Читайте також: Брище: мешканці погрожують застосувати силові методи, якщо завод продовжать будувати

Коментарі
08 Листопада 2016, 00:05
ЦЦікаво: Луцьку не потрібен завод по переробці відходів?Чи можновладцям не вистачає тих коштів, що задекларували? Чиму будівництво такого важливого об'єкту робить фірма без проектів, документів і дозволів? Можливо, краще на цю суму оштрафувати того, хто це допустив?!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром