У Луцьку найкращим випускникам вручили медалі

25 Червня 2019, 16:40
4806

У Луцьку урочисто вручили золоті та срібні медалі випускникам шкіл та ліцеїв міста.

Захід відбувся у вівторок, 25 червня, в Палаці культури Луцька. 

Привітати медалістів прийшли секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, директори шкіл, батьки, друзі, а також педагоги, які вкладали у своїх учнів знання та виховували їх саме такими, якими вони стали.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл звернувся до випускників із закликом побільше мріяти.

«Хочу побажати вам, щоб ви побільше мріяли. Адже один з чоловіків, котрий прожив більше 90 років сказав, що має один нерозкаяний гріх. Його запитували, що це за гріх? І він каже, що дуже мало мріяв. Того я бажаю вам побільше мріяти. Перед вами відкриті всі дороги, перед вами відкриті сьогодні всі можливості. Але рай – це не біблійний вислів. Рай – це те, що ми робимо тут, на землі. В нас, в Україні, ми можемо зробити рай, ми можемо зробити наше щасливе сьогодення. Любіть свою Батьківщину, людять своїх батьків. Бо еліксир щастя, радості та довголіття – це шануй батька твого та матір твою. І добре тобі буде, і довго житимеш на землі», – зазначив Михаїл.

1

1



1


1




Григорій Пустовіт додав, що успіх медалістів – це також заслуга їхніх батьків та вчителів.

«Сьогодні неймовірно святковий та гарний день в нашому місті. Такий день буває раз на рік. Раз на рік в цьому залі збираються найкращі учні, найкращі випускники нашого міста. Ті, хто в цьому неймовірно складному марафоні, який називається «навчання в школі», зуміли до фінішу прийти першими. 128 переможців в наших змаганнях. Наше життя – це і є змагання, адже ми завжди змагаємось один з одним та хочемо досятги кращого результату. Комусь вдається, комусь – не дуже. Але вам на цьому етапі вдалось. Також вітаю ваших батьків. Адже те, що для вас це свято – то для них множте на десять, а може і на сто. Те, що у вас викликає радість – для них множте на десять. Адже ви для них – це найкраща перемога життя. І вони все зробили, щоб ви в цьому залі сиділи гарні та успішні. Також хочу подякувати усім вчителям», – зазначив Григорій Пустовіт.

Опісля вручення медалів, для гостей свята підготували святковий концерт.

1





1

1


 

Фото – із сайту Луцької міської ради.

 

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024