Для студентів ЛНТУ створили інноваційний дизайн

06 Листопада 2016, 16:20
2277 Джерело: volyn.tabloyid.com

Інтер’єр університету неабияк впливає на процес навчання. Часто це заохочує керівництво ВНЗ та їх підрозділів до створення оригінальних та сучасних дизайнерських рішень.
 
Долучитись до таких змін вирішила кафедра комп’ютерної інженерії Луцького національного технічного університету на чолі з її завідувачем Петром Пехом, пише «Таблоїд Волині».

Першим кроком стало оформлення коридору, де тепер розташовані дерев’яні ящики з живими рослинами. Стіни прикрашають нові стенди та портрети відомих винахідників і програмістів в ІТ-сфері.

«Найбільшу увагу в інтер’єрі привертає назва та логотип кафедри, які виконані із використанням LED-підсвітки і змонтовані на стіні так, що створюють ілюзію об’єму. Також, для студентів розставлено зручні лавки та забезпечено доступ до Wi-Fi мережі. На дверях усіх аудиторій кафедри прикріплені таблички з їх назвами українською та англійською мовами, оскільки починаючи із 2016-2017 навчальних років, кафедра забезпечує навчання для іноземних студентів», – зазначає асистент кафедри-ентузіаста Павло Шолом.

До речі, розробкою та реалізацією проекту займався не лише колектив кафедри та її студенти, але й випускники вишу, що вже утвердилися у професії. 






 

Коментарі
06 Листопада 2016, 19:11
а инновации где?
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром