Чотири учні луцької школи – рекордсмени ЗНО

24 Червня 2019, 21:00
5306

У Луцьку чотири випускники школи №9 набрали рекордні 200 балів на зовнішньому незалежному оцінюванні.

Про це повідомляє Суспільне Волинь.

Для випускника Луцького НВК №9 Даниїла Ярощука математика ніколи не була складною, захоплювався нею з дитинства. Хлопець каже: тестові завдання розв’язав за 40 хвилин.

Даниїл Ярощук, який склав ЗНО на 200 балів, каже: «Взагалі, я дійшов до відповідності на 8-й хвилині, а далі я просто за 40 хвилин все розв’язав і далі сидів і думав, аби зараз не зробити помилку, бо це дуже легко. Такого шансу другого не буде, щоб таке ЗНО легке було. В нас кожен з однокласників знав математику добре. Навіть ті, хто знав гірше, все одно написали ЗНО краще, ніж більша частина всіх учнів України. За тиждень до ЗНО прийшли до мене четверо друзів, ми з ними сиділи по пару годин протягом дня і вони всі здали на 190 і більше, але думаю, це не моя заслуга».

На 200 балів написав математику і Андрій Обертас. До ЗНО готувався, каже, зазделегідь.

Андрій Обертас зазначив: «Я багато працював в плані підготовки, робив тести, просто вчив предмет. Восени, цього року, я буду навчатися в Америці, в приватній школі, адже я там виграв грант і маю можливість безкоштовного навчання. Буду поглиблено вивчати фізику, астрономію, математику».

Наставниця і вчителька хлопців Оксана Мала іншого результату, говорить, і не очікувала.

«Замість контрольних ми писали ЗНО, така можливість у нас була. Друкувалися бланки такі, як на ЗНО, тести я складала самостійно, домашні завдання задавалися із Львівського регіонального центру. Найбільший рекорд це Даня, тест, на який виділялася година, він робив за 6 хвилин без жодної помилки. Стільки вже було розв’язано, останній урок ми проводили, я вже сіла і думаю: діти, ну що ж вам придумати, гортаю Львівський регіональний центр і це робили і це. Перед ЗНО я їх проводжала, стояла перед дверима, ми просто обнялися, побажала їм удачі і сказала, що я в їх вірю», - розповіла вчителька математики Оксана Мала.

Костянтин Приступа успішно склав іспит з хімії.

Компанію хлопцям з успішності склала Вероніка Євдокімова, 200 балів отримала з біології.

«Я не можу сказати, що це надзвичайно цікаво  для всіх, але поступово, починаючи вивчати щось і заглиблюючись у цей предмет, ми починаємо розуміти як все це працює і власне тому це цікаво», - поділилася враженнями дівчина.

Усього рекордних 200 балів на ЗНО з різних предметів на Волині набрало 15 випускників, розповіла завідувачка центру ЗНО та моніторингових досліджень Алла Корнейко.

«Досить успішно наші волинські учасники продемонстрували себе з математики, ми маємо 2 таких результата, з біології – 2, і хімія, хімія здивувала усіх, тому що в масштабах нашої області 8 200 бальних результатів. Маємо 200 бальний результат з німецької мови єдиний в масштабах України», - каже вона.

Читайте також: Молодь Боратинської громади запрошують на тренінг про м’які навички

Коментарі
25 Червня 2019, 10:20
Хороша школа!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром