Найкращі місця для веселого молодіжного відпочинку у Туреччині

24 Червня 2019, 11:07
2539

Туреччина — унікальна країна. Будь-яка категорія туристів знайде тут безліч цікавого для себе. Адже ця держава може похвалитися прекрасними пейзажами, пляжами, як на листівках з зображенням екзотичних островів, і навіть суперсучасними гірськолижними курортами.

 

Плануємо незабутню відпустку

Вибираючи тури в Туреччину, найважливіше — визначитися, що саме ви бажаєте отримати від відпочинку. Курорти цієї країни пропонують, зокрема, і вичерпний асортимент активностей, розваг та цікавинок для молоді. Отже, шукаємо ідеальне місце відпустки для веселої компанії юних, енергійних, вимогливих до вражень та веселощів туристів!


 

Оцінити доступні варіанти путівок можна, перейшовши за посиланням coraltravel.ua/main/turkey.

 

Топ-3 курортів, де гарантовано не занудьгуєте

Номер один — звісно, Мармарис. Це культове місце молодіжного відпочинку у Туреччині. Нічне життя тут просто нестримне, а любителі вишуканих коктейлів зможуть відвести душу на вулиці барів Street Bar.

Ціни у Мармарисі значно нижчі, ніж на популярних європейських молодіжних курортах, нічні клуби задовольнять будь-який смак. Приміром, є заклади із електронною музикою, а є такі, де грає виключно джаз або рок. Зазвичай до віддалених готелів організовано безкоштовний трансфер, а гостям клубів пропонують безплатні напої. Найпопулярніші нічні заклади — The Beach Club та Crazy Daisy.

Багато готелів Мармариса позиціонують себе саме як молодіжні. Удень тут грає музика (можна продовжувати веселитися!), пропонують коктейлі та розваги з аніматорами.


 

Туроператор Coral Travel — справжній експерт з організації різноманітного відпочинку. У мережі однойменних турагенцій менеджери запропонують путівки до найкращих молодіжних готелів Мармариса.

Іще один «магніт» для любителів розваг — Кемер. Тут також працюють чимало популярних нічних закладів і є своя вулиця барів.

Аби бути постійно у вирі подій, варто вибирати готель, розташований саме у середмісті Кемера. Віддалені від центру комплекси — оптимальний варіант для сімей із дітьми або для тих, хто шукає тиші та усамітнення біля моря.

У Кемері варто відвідати три найпопулярніші заклади: Aura, Inferno та Sharlotta. Зазвичай за вхід у клуби передбачено платню, але чимало з них пропонують усілякі принади на кшталт знижок або безкоштовних напоїв.


 

Іще один відомий заклад цього курорту — Klub Kristall. Він страшенно популярний серед туристів із пострадянських країн. Тут часто виступають відомі у Східній Європі музиканти та діджеї.

На третьому місці нашого рейтингу — «турецька Ібіца». Саме так називають курорт Бодрум. Цікавий факт: це мальовниче місто на березі Егейського моря вельми популярне серед забезпечених молодих турків. Тут також є вулиця барів та низка модних клубних закладів. Найпопулярніші серед останніх — Halikarnas та Orangе.

Молодіжний відпочинок у Туреччині — це не лише бурхливі нічні розваги. Удень можна зайнятися дайвінгом, вирушити на прогулянку на яхті. Усі згадані вище курорти можуть похвалитися фантастичною природою та приголомшливими морськими краєвидами. У Туреччині на вас чекають трекінги гірськими стежками, чудовий шопінг, захопливі екскурсії, запальні вечірки на яхтах та безліч інших цікавинок.  

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром