Як Волинська служба зайнятості руйнує стереотипи

21 Червня 2019, 19:21
1617

Волинська обласна служба зайнятості руйнує стереотипи і стає ще ближчою до пошукачів роботи та працедавців.

21 червня фахівці відділу організації надання послуг роботодавцям Волинського обласного центру зайнятості спільно з Луцьким міським центром зайнятості провели акцію «Робота на літо».

Упродовж дня фахівці спілкувалися з лучанами, допомагали їм із пошуком роботи, пропонуючи вакантні посади та ознайомлюючи з сучасними сервісами служби зайнятості. Молодь оптимістично і з неабияким подивом тестувала QR-код, розроблений фахівцями сектору організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості. Старше покоління цікавилося можливостями літнього підробітку для внуків, турботливі мами обирали вакансії для своїх дітей…

Учасники акції заповнили анкети пошукача роботи, над якими працюватимуть рекрутери обласної служби зайнятості. Серед популярних запитів – зубний технік, офіс-менеджер, вчитель, швачка, директор підприємства технічного, адміністратор, обліковець. Яскраві, активні, комунікабельні фахівці служби зайнятості привернули увагу й роботодавців, зокрема Луцької міської стоматологічної поліклініки. Дантистам вкрай необхідні сестри медичні, над пошуком яких працюватимуть фахівці-рекрутери.

«Сьогодні важливо показувати, що ми максимально близькі до суспільства, що наша служба сучасна, перспективна, орієнтована на забезпечення громадян перспективною роботою та хорошою заробітною платою. Така акція – один із кроків, аби остаточно переступити бар’єр, який досі лишається між службою зайнятості та безробітними», – каже заступник директора Волинського обласного центру зайнятості Тарас Семенюк.

Загалом під час акції з пропозиціями «літнього» працевлаштування ознайомили майже півтисячі лучан та гостей міста. До слова, 138 роботодавців області запропонували на літо 272 вакансії для студентів і не лише. Найбільшу нестачу працедавці Волині відчувають у працівникам за категоріями: водій автотранспортних засобів, продавець продовольчих товарів, кухар, підсобний робітник, прибиральник службових приміщень, офіціант, вантажник, касир торговельної зали, бухгалтер, адміністратор, продавець непродовольчих товарів, електрогазозварник, бармен, оглядач гідротехнічних об’єктів, пекар, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар-ремонтник, кухонний робітник, слюсар із ремонту колісних транспортних засобів, охоронник. Загалом в області актуальні 3 292 вакансії, з них 1 871 – у місті Луцьку.













 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром