Містяни виступають проти примусового встановлення загальнобудинкових лічильників

05 Листопада 2016, 14:28
1836 Джерело: Червоний Гiрник

Жителі хочуть платити тільки за той газ, який спожили, а не користуватися фіксованою ціною, яку розраховують по показниках спільного газового лічильника.

Представники ПП «Волиньгаз» надсилають листи на адреси споживачів з проханням прийти на комісію, щоб обговорити встановлення спільних газових лічильників – йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

«Нам прислали лист, у якому йдеться про те, що хочуть поставити загальний лічильник на два будинки. Це абсурд. Кожна людина хоче платити за те, що вона спожила», – обурюється лучанин Володимир Шамай.

В свою чергу комерційний директор ПП «Волиньгаз» Андрій Карпомиз стверджує, що питання лічильників – це не забаганка підприємства, а прийнята постанова у Києві.

Про те, що у «Волиньгазі» не приймають заяви на встановлення індивідуальних лічильників, посадовець каже, що чує вперше і обіцяє розібратися в ситуації.

 «Особисто розберуся з цією ситуацією, тому що для мене це новина. Проведемо службове розслідування», – запевнив Андрій Карпомиз.

На цей раз зустріч з мешканцями у «Волиньгазі» не відбулася, бо не з’явився запрошений представник НКРЕ. Тож розмову про загально будинковий лічильник перенесли на наступний тиждень.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром