Колишня очільниця «Ласки» причетна до смерті вагітної собаки, – Ірина Киця

22 Червня 2019, 13:25
4243

Екс-очільниця луцького підприємства «Ласка» Дана Новарчук нібито причетна до вбивства вагітної собаки у Нововолинську.

Про жахливий інцидент написла волинянка Ірина Киця, – інформує Волинь24.

Допис подаємо без змін:

«Давно я не торкалася теми Дани Новарчук, але ця дама не дає про себе забути. Візит цієі догхантерши в Нововолинськ 7 червня не пройшов безслідно. Цей пост адресований цій псевдолюбительниці тварин та іі місцевим поплічникам.

Біля магазину «Вепр», що на 15-му мікрорайоні, жила вагітна собачка. Вона була там своєю, працівники магазину підгодовували іі і любили. Собака була на останніх днях вагітності.

Дана зі своіми прихвостнями вистрелили в неі дротиком зі снодійним, у собаки відразу пішла піна. Але наша великорозумна Дана сказала, що нічого страшного, зробимо кесарів розтин і собачку з цуцами доставимо на місце.

Так, собаку привезли, тихцем лишили біля магазину, при тому подзвонили працівнику магазину і сказала, що собачка здорова, а цуциків вигодовує інша собака.

9 червня до мене зателефонував працівник «Вепру» з проханням допомогти собаці, бо вона не встає і від неї чути неприємний запах.

Собаку було доставлено до ветеринарного лікаря, який оглянувши собаку, призначив лікування. Собаку капали, кололи антибіотики, вірили в те, що вона зможе подолати наслідки занесеноі інфекціі. Але дива не сталося.... Собачка померла. Померла в муках, не розуміючи за що ій таке. А Дана, сволота, спить і бачить кольорові сни!!! Де справедливість?! Що робити?! Закликати волонтерів до вчинення самосуду?!!! Вона ж гастролює по всій Украіні!!!

Чекаю на ваші пропозиціі. Фото жахливі, але нічого не вдієш, правда є правдою».




 

 

Коментарі
22 Червня 2019, 16:52
Нічого не треба робити... Треба викликати корейців, скласти з ними угоду по виращуванню цибулі та кавунів на 2, повторюю на 2 роки. В червні 2021 року на території області ви з вогнем не знайдете жодної безпритульної собаки. Так було в Джанкої АР Крим.
22 Червня 2019, 18:41
Коли цю стерву притягнуть до суду?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром