У власників гральних закладів у Луцьку вилучили майна на мільйон гривень

21 Червня 2019, 18:35
Фото ілюстративне 2534
Фото ілюстративне

На Волині 5 місцевих мешканців постануть перед судом за організацію забороненої законом діяльності.

Працівники управління захисту економіки у Волинській області, слідчого управління ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Волинської області, викрили протиправну діяльність організованої злочинної групи, — повідомили правоохоронці.

Волиняни відкрили мережу гральних закладів у Луцьку. З метою унеможливлення потрапляння до залів небажаних візитерів обладнали приміщення камерами відеоспостереження та охороною.

Під час оперативних заходів провели 16 обшуків за місцем знаходження гральних закладів, під час яких виявили та вилучили понад 150 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої здійснювались азартні ігри, 107 флеш-карт, електронні пристрої для зчитування карток-накопичувачів, мобільні телефони, грошові кошти обсягом понад 100 тисяч гривень, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність фігурантів до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу. Загальна вартість вилученого становить близько мільйона гривень.

За результатами розслідування, усім учасникам організованої злочинної групи повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 28, ч.1 ст. 203-2 КК України.

Наразі обвинувальний акт направили до суду для розгляду по суті. За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Читайте також: З'явилось відео затримки злочинців, котрі катували людей в «реабілітаційному» центрі

Коментарі
21 Червня 2019, 21:49
Не дають працювати
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром