Луцькі велосипедисти привезли нагороди зі Львова

16 Вересня 2015, 09:07
2533

У Львові 9-13 вересня відбувся Чемпіонат України з велоспорту з олімпійських видів серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат.

Змагання проводили на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України.  Вдало виступили на цих змаганнях велосипедисти луцького велоклубу «Темп», повідомляє сайт Луцької міської ради.

Так, Андрій Сач в складі збірної команди України виграв командний спринт, в кейріні виборов друге місце, а в спринті – третє серед чоловіків. Лучанка Олена Цьось стала другою в командному спринті серед жінок, а Дарина Мартинюк була другою в кейріні і в командному спринті серед дівчат. ЇЇ подруга по команді Олександра Логвинюк була лише п’ятою в командному спринті теж серед дівчат.

Вітаємо вихованців велоклубу «Темп», а також їхніх тренерів Віктора Ковальова і Валентину Жолнач, з черговим вдалим виступом на чемпіонаті України та міжнародних велоперегонах.

Нагадаємо, наша уславлена луцька велосипедистка Яна Беломоїна після успіху на Чемпіонаті світу із маунтенбайку знову порадувала лучан і нашу країну, вигравши міжнародну гонку С1 першої категорії в Австрії.



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром