Лучан кличуть написати диктант у школі

04 Листопада 2016, 17:25
Під час минулорічного диктанту 1845
Під час минулорічного диктанту

До Дня української писемності та мови, що відзначають 9 листопада, холдинг «CID media group», до якого входить й видання Район.Луцьк, за сприяння Управління освіти Луцької міської ради, організовує написання Диктанту національної єдності.

Запрошуємо написати диктант з української мови разом з усією країною. Написані роботи оприлюднювати не обов’язково. Акція відбуватиметься у Луцькому навчально-виховному комплексі № 9 (вул. Потапова, 30). 

Об 11:00 на Першому каналі Українського радіо почнеться годинна радіопрограма, присвячена акції: йтиметься про історію радіодиктанту, його учасників, умови написання, а об 11:30 прозвучить текст. Диктуватиме на всю Україну доцент Київського університету ім. Б.Грінченка Олександр Авраменко. 

Тож дуже раді будемо бачити Вас у школі №9 у середу, 9 листопада, об 10:45, аби організовано й завчасно, як у дитинстві, сісти за парти. 

Нагадаємо, минулого року до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності долучилися: заслужена артистка України Світлана Органіста, адвокат Ярослав Богачук, перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик, радіоведуча Яна Рамська, керівник Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків, тодішній секретар міськради Сергій Григоренко, майстер музичних інструментів Віктор Іщук.

Сергій Григоренко
Сергій Григоренко

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром