У Луцьку стартувала «Орликіада-2016»

04 Листопада 2016, 17:11
2479 Джерело: lutskrada.gov.ua

З 4 до 6 листопада Луцьк прийматиме пластовий інтелектуально-мистецький фестиваль «Орликіада-2016».

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Фестиваль скликає усіх творчих, активних і тих, хто шукає натхнення, бажає підтримати своїх конкурсантів, віднайти нових друзів. Під час «Орликіади» відбуватимуться різноманітні конкурси, виступи команд та багато цікавих перформансів.

Привітати учасників та гостей прийшов заступник міського голови Андрій Киця. Він виразив надію, що діти отримають позитивні враження від змагань, від нашого міста та здобудуть корисні знання.

«Я думаю, що в майбутньому ви будете справжніми патріотами України, використовуватимете свої навички та вміння на захист нашої держави», – сказав Андрій Киця.

Програма заходу включає в себе майстер-клас з акторського та ораторського мистецтва від Анни Лев – українського голосу Барта Сімпсона, інтелектуальні та творчі змагання та гала-концерт, який відбудеться у неділю.


Довідка: Орликіада – це інтелектуально-мистецький змаг, що проводиться кожного року в кінці жовтня – на початку листопаду на визначену тему з українознавства. Вперше конкурс провели у в 1962 році у місті Гемпстед Лонг Айленд (Америка) на честь одного з перших українських політичних емігрантів Григора Орлика  з метою збереження українських традицій, мови, мистецтва. З 1993 року «Орликіада» проводиться і в Україні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром