Луцький пожежник найшвидше пробіг 100-метрову смугу з перешкодами

21 Червня 2019, 13:47
Рятувальники 1796
Рятувальники

У Луцьку відбулися обласні змагання з пожежно-прикладного спорту.

Участь у змаганнях узяли 25 команд, понад 100 учасників яких представляли державні пожежно-рятувальні частини та пости Волинського гарнізону, повідомляють в УДСНС України у Волинській області.

Рятувальники боролися за першість у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, у підйомі по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі і у підйомі триколінною драбиною у вікно 3 поверху, а також у пожежній естафеті та бойовому розгортанні від пожежного автомобіля.

В особистому заліку у підйомі штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху третє місце виборов представник 25 ДПРЧ (м. Луцьк) Юрій Салатюк, другий результат продемонстрував Сергій Федорчук з 5 ДПРЧ (м. Нововолинськ), а першим фінішував також представник 5 ДПРЧ – Віктор Соложук.

У подоланні 100-метрової смуги з перешкодами третє місце виборов представник 25 ДПРЧ (м. Луцьк) Олег Гринюк, друге – Віктор Соложук (5 ДПРЧ м. Нововолинськ), а першим став Сергій Негодюк, який представляв 2 ДПРЧ (м. Луцьк).

У підйомі штурмовою драбиною у вікно третього поверху третій призовий результат продемонстрували Андрій Домарецький та Сергій Волосюк з 4 ДПРЧ (м. Ковель), другий – Сергій Федорчук та Роман Окорщук (5 ДПРЧ м. Нововолинськ), а перемогу здобули Василь Тимощук та Антон Олексюк (5 ДПРЧ м. Нововолинськ).

У підсумку змагань серед команд 1 групи на третю сходинку п’єдесталу піднялися рятувальники 25 ДПРЧ (м. Луцьк), другими стали також луцькі рятувальники – команда 1 ДПРЧ, а перемогу в обласних змаганнях з пожежно-прикладного спорту здобула команда рятувальників 5 ДПРЧ міста Нововолинська.

У 2 групі серед команд, що представляли державні пожежно-рятувальні пости, третіми стали рятувальники 23 ДПРП (Любешівський район), другий командний результат у вогнеборців 21 ДПРП (Ковельський район), а перемогу здобули працівники 20 ДПРП (Луцький район).

Призери та переможці нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром