Омелянівські ставки перетворять на туристичну мекку

19 Червня 2019, 23:58
2214

У Луцьку обговорюють втілення проекту, який передбачає створення спільної рекреаційної мережі міста та прилеглих ОТГ.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.

У Луцькій міськраді відбулась зустріч із консультантами Інституту громадянського суспільства проекту «Партнерство між міською та сільською територіальними громадами — як ефективний інструмент місцевого економічного розвитку» Маркіяном Дацишиним та Олександром Сергієнком.

Попередньо, консультанти ознайомились із рекреаційними об’єктами Луцька та навколишніх ОТГ в рамках реалізації проекту «Створення сприятливих умов для розвитку підприємництва через спільну рекреаційну мережу Луцька та прилеглих сільських громад». Відтак, висловили під час засідання свої пропозиції та зауваження щодо розробки проекту.

Зокрема, обговорення стосувалось і Омелянівських ставків міста Луцька. Реалізація проекту передбачає створення тут рекреаційної зони, цікавої для туристів як з міста, так для і мешканців Княгининівської ОТГ. Лунали різні пропозиції, які зійшлися на одному — необхідності збереження особливої природної екосистеми Омелянівських ставків.

У свою чергу, Княгининівський сільський голова Олена Твердохліб зазначила, що співпраця навколишніх ОТГ та міста Луцька допоможе розвинути й місцевий туризм.

Читайте також: Хотілося, щоб Луцьк ставав логістичним центром туризму області, — Катерина Теліпська

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром