Конякіна: в гаражному кооперативі підпалили гараж

03 Листопада 2016, 15:17
Ілюстративне фото 2172 Джерело: monavista.ru
Ілюстративне фото

Спробу підпалу гаражного приміщення зафіксували у кооперативі «Ветеран-2», що на вулиці Конякіна.

Про подробиці пригоди Волинській регіональній дирекції НТК розповів лейтенант поліції Сергій Матіюк.

«О 8:15 поступив виклик на екіпаж №109 від оперативного чергового про те, що в гаражному кооперативі на вулиці Конякіна була спроба підпалу автомобіля. Прибувши на місце події, ми зустріли власника автомобіля і виявили суміш, за допомогою якої хотіли підпалити автомобіль», – повідомив Сергій Матіюк.

Потерпілим виявився лікар Луцького військового госпіталю Олександр Хоменко. Коли того дня він відкрив гараж, усередині приміщення відразу відчув різкий запах гару.

«Увімкнув світло в гаражі – на підлозі лежать рештки спаленого чогось, незрозуміло, що то таке. Автомобіль всипаний чимось незрозумілим. Викликав слідчо-оперативну групу, яка, на жаль, дуже тривалий час їхала. Але що найцікавіше – це вже другий такий випадок», – розповів лікар.

Перший факт підпалу у цьому кооперативі зафіксували минулого року в ніч з 13 на 14 жовтня. Тоді вогонь пошкодив чотири гаражі, а автомобіль Олександра Хоменка разом із гаражним приміщенням вигоріли вщент.

Слідство не змогло встановити особу зловмисника. Наразі за фактом спроби підпалу відкрито ще одне кримінальне провадження.

Речниця Головного управління Нацполіції в області Анна Павловська розповіла, що в Луцьку почастішали випадки підпалів автомобілів та гаражних приміщень. За її словами, торік у місті сталося сім підпалів, ще дев’ять аналогічних протоколів склали цього року.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром