Лучанин зберігав удома зброю, боєприпаси та військову форму

03 Листопада 2016, 14:00
1746

У четвер, 3 листопада, в одній із луцьких квартир виявили та вилучили в 20-річного місцевого жителя зброю та боєприпаси, які той зберігав без передбаченого законом дозволу.

У секторі комунікації поліції Волинської області повідомляють, що операцію провели співробітники Головного Управління Національної поліції у Волинській області спільно з прокуратурою області.

«У помешканні громадянина правоохоронці вилучили два пістолети, дві помпові рушниці, а також мисливський обріз та набої. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України та обрання щодо правопорушника міри запобіжного заходу», – зазначив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Окрім зброї та боєприпасів поліція вилучила в лучанина три комплекти форменого військового одягу, глушник до пістолета та чорні маски з прорізами для очей.



На місці події працює слідчо-оперативна група. Вилучені зброю та боєприпаси передадуть на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром