Луцький автозавод отримав сертифікат європейської якості

18 Червня 2019, 15:59
2654

ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» отримало сертифікат відповідності систем менеджменту якості вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» є одним із лідерів виробництва транспортних засобів різних видів в Україні. Виготовленими на потужностях ДП «АСЗ №1» тролейбусами, автобусами, електробусами і електричними вантажівками користуються не тільки в нашій країні, а й закордоном, зокрема в Польщі, Франції та інших країнах Європи. Вітчизняні та зарубіжні партнери високо цінують професіоналізм працівників нашої компанії і якість продукції, яка виробляється. Саме тому для підприємства є важливим дотримуватись і працювати згідно з вимогами сучасної системи менеджменту якості, – йдеться на сайті підприємства.

Варто відзначити, що отриманий сертифікат на систему управління якістю – не кінцевий результат, адже однією з вимог стандарту є постійне її вдосконалення та підвищення її результативності. Тобто потрібно регулярно переглядати і актуалізувати якість транспортних засобів, які виготовляються підприємством з урахуванням більш сучасних підходів до виробництва, нових видів послуг і т.д. Тільки за таких умов система управління якістю буде ефективно працювати і дасть позитивний результат.

Наявність сертифікату ISO 9001:2015 відкриває нові можливості для роботи на українському і світовому ринках, дозволяє задовольнити високі запити замовників і споживачів, та підтверджує заслужену довіру до компанії, як надійного партнера.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром