ТОП-5 подій, які відбудуться у Київському палаці спорту

18 Червня 2019, 18:27
3593

Концертне життя нашої столиці доволі насичене, тому якщо у Вас є бажання додати у своє життя більше позитивних емоцій та стати його частинкою, детальну інформацію можна дізнатись тут. Для цього необхідно зайти на сайти https://ticketsbox.com/dvorets-sporta3/ одного із найкращих квиткових операторів країни та ознайомитись з афішею подій однієї з найбільших концертних локацій у Києві. TicketsBox обіцяє, що цей концертний сезон буде по-справжньому гарячим. Відбудуться масштабні концерти улюблених виконавців. Отже, детальніше.

Запальні латиноамериканські ритми від Maluma

8 липня найсексуальніший чоловік планети за версією колумбійських ЗМІ, який підкорив мільйони жіночих сердець по усьому світу, подарує своє яскраве шоу українській публіці. Неповторний Maluma на столичній сцені покаже усім, що романтика та любов є в кожному із нас. На Вас очікує гарячий та пристрасний концерт від по-справжньому талановитого та харизматичного виконавця.

Концерт «Королева ночі» від Ольги Полякової

Головна блондинка країни вирушає у всеукраїнський концертний тур, презентуючи публіці свою феєричну програму. Артистка виконає свої найяскравіші композиції. На слухачів очікують неймовірні образи та прикраси, а також улюблені хіти. Танці, професійний вокал та постановки високого рівня подарують неймовірні емоції присутнім в залі. Оля Полякова чекатиме 26 жовтня у Київському палаці спорту. Квитки вже доступні на сайті TicketsBox.

Стадіонний тур гурту «Антитіла»

Цей дебютний концертний тур стадіонами України буде презентацією нової платівки музикантів – HELLO. Шоу вже встигло підкорити публіку декількох великих міст країни, тепер черга за столицею. На глядачів очікують вражаючі світові ефекти, ексклюзивна сцена та спеціальні зіркові гості. Щоб почути найулюбленіші хіти колективу, заходьте на квиткового оператора TicketsBox https://antytila.ticketsbox.com/ та купуйте квитки для себе та свої друзів. Шоу такого формату ще не було в столиці.

Концерт незрівнянної італійської зірки Ероса Рамазотті

На столичну публіку очікує презентація нового альбому виконавця Vita Ce N'è. Артист за період своєї творчої діяльності продав понад 40 мільйонів екземплярів пластинок та співпрацював з відомими зірками світового шоу-бізнесу, такими як: Адріано Челентано, Тіна Тернер, Шер та ін.. Виступ співака у Києві 8 жовтня відбуватиметься під час світового концертного туру, який запланований на п’яти континентах. Не пропустіть й шоу від свого улюбленого виконавця, легендарна зірка подарує публіці найкращі декорації, звук та світло.

М1 Music Awards

Це премія, яка традиційно відбувається у столиці. За п’ять років вона стала справжнім трендовим заходом українського шоу-бізнесу. Окрім чудового шоу церемонія нагород найкращих виконавців подарує публіці ексклюзивні номери топових артистів. Спочатку відбудеться зіркова доріжка, а вже потім розпочнеться сама церемонія нагород та гала-концерт.
 
Крім цих концертів у Київському палаці спорту на TicketsBox також опублікована афіша інших заходів, які рекомендують відвідати: концерт гурту «ДахаБраха», вечірка VISLOVO від «Время и Стекло», ювілейний концерт Любові Успенської та інші. Заходьте на cайт https://ticketsbox.com/dvorets-sporta3/ та дивіться афішу Києва та інших міст України, купуйте квитки за найкращими цінами та вирушайте на зустріч незабутнім емоціям та чудовому настрою. TicketsBox робить все можливе, щоб Ваше життя стало яскравішим.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром