Лучани просять повернути зупинки «на вимогу»

18 Червня 2019, 12:23
2809

У Луцьку місцеві жителі просять повернути зупинки «на вимогу» на вулиці Героїв УПА, а також впорядкувати дорожці знаки.

Відповідну петицію зареєстрував Роман Черняк.

Текст петиції подаємо без змін:

Прохання повернути зупинки на вимогу на висадку з міста по вулиці Героїв УПА та впорядкувати дорожні знаки. Хочу надати свої рекомендації, як шофер маршрутного таксі 26а. Відновити зупинку "на висадку" перехрестя з вулиці Озерецька, також між перехрестями з вулиці Ціолковського та Жуковського, натомість можна прибрати зупинку біля садочка (вона користується низькою популярністю).

Також велике прохання добавити зупинки по обидві сторони дороги на вулиці Заньковецької біля будинку 20(біля повороту на Вахтангова), перенести зупинку на висадку на вулиці Вахтангова буд 25 до будинку 29, добавити зупинку на висадку біля буд 55. У зворотному напрямку встановити знак зупинки біля буд 45 по вулиці Вахтангова.

Тепер щодо врегулювання руху велике прохання обмежити зупинку ТЗ хоч би по одній стороні дороги по вулиці Героїв УПА біля магазину «Вишківський» бо як спиняються з обох сторін частенько створюється аварійна ситуація. Організувати пішохідні переходи по вулиці  Заньковецької до маршрутних зупинок, оскільки там школа і часто переходять діти, також встановити знак "обережно діти" по вулиці Заньковецької з обох сторін школи.

Встановити дзеркало огляду закритих перехресть на перехресті Заньковецької та Вахтангова. 

Читатйте також: У луцькому ЦНАПі встановили скриньку ідей.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром