Рекламна компанія озеленила територію луцького дитсадка

03 Листопада 2016, 11:04
2176

Рекламна компанія «Арт Хаус» потурбувалась про озеленення території для дітей, розпочавши проект «Еко-майбутнє наших дітей».

З метою озеленення дитячого майданчика компанія закупила саджанці для дитячого садочка №10 міста Луцька. Таким чином «Арт Хаус» долучилась до соціальної програми «Живи відповідально!» інвестиційної групи VolWest Group власним екологічним проектом «Еко-майбутнє наших дітей». 

Компанія придбала 18 саджанців декоративних хвойних рослин (туя, ялівець, вереск, ялина та інші), щоб облагородити та озеленити дитячий майданчик біля дитсадка, адже екологічне та естетичне виховання дітей має не менш важливе значення для формування підростаючої особистості. 

«Ми розпочали проект «Еко-майбутнє наших дітей», оскільки вважаємо, що виховний процес повинен включати не лише навчання базових наук, але й спілкування з природою, уміння спостерігати й відчувати її красу й гармонію. Наші діти повинні змалечку знати про культуру поведінки на природі, вміти піклуватися про неї та про своє здоров'я. На це, власне, і спрямований наш проект», – зазначив Андрій Чаптіков, директор «Арт Хаусу».

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024