«Це не я вибирав зі своїми колегами та підлеглими», – Тарас Яковлев про переможця на розробку стратегії міста

03 Листопада 2016, 10:27
1827 Джерело: Керівник

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев, який очолював стратегічний комітет, запевнив, що переможця на розробку стратегії Луцька обирало фахове експертне середовище.

Про це Тарас Яковлев розповів у коментарі Район.Луцьк.

«Ми оголосили конкурс на Prozorro, у якому зголосилися взяти участь чотири компанії. Просили усіх,кого знаємо і хто пише стратегію, щоб вони брали участь. Єдиним, хто надав рекомендації та запропонував підприємство, був Захар Ткачук. Однак ця пропозиція була дорожчою, тому вона не пройшла», – повідомив перший заступник мера.

По результатам відбору в Prozorro, за словами Яковлева, питання обговорили в стратегічному комітеті. Комітет налічував близько 30 членів. Одну третину займали чиновники, крім того, були депутати міськради та представники громадськості – ті громадські організації, які мали стосунок до написання програми або стратегії міста.

«Це не я вибирав зі своїми колегами та підлеглими. У комітеті було достатньо фахове експертне середовище. Кожну пропозицію ми детально обговорювали і проголосували саме за цю компанію. Вони зараз багато стратегій пишуть по всій Україні, у них є багато експертів, в тому числі поляків, які писали стратегію Любліна та інших польських міст», – зазначив Тарас Яковлев.

Для тих, у кого виникли сумніви стосовно вибору, каже голова комітету, переможець Петро Гоцалюк на «бюджетній» комісії цілком доступно і вмотивовано довів своє право на написання цієї стратегії.

Нагадаємо, виконком Луцької міськради визнав ВОГО «Асоціація регіонального розвитку» переможцем тендеру на виготовлення стратегічного плану розвитку міста до 2030 року. При цьому у ЗМІ наголошували, що фірма не подала на конкурс повний пакет документів, які вимагав замовник.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром