Голова громади біля Луцька балотується до Верховної Ради

18 Червня 2019, 08:48
Олена Твердохліб 8272
Олена Твердохліб

У виборчому окрузі №20 у Волинській області зареєстрували другого кандидата у народні депутати України. Нею стала голова Княгининівської сільської ради Олена Твердохліб (самовисування).

Відповідне рішення прийняла Центральна виборча комісія 17 червня, — повідомили в «ОПОРІ».

Натомість Олена Твердохліб написала в Facebook:

«Це було не просто...підготувати ті бумажки, два рази зганяти в Київ, побачити як насправді виглядає ЦВК з середини, вперше самостійно за кермом авто заїхати в столицю і виїхати звідти без пригод. Дякую всім причетним до всього , що відбувалось зі мною ці 4 дні.А також тим людям,які писали що мені варто це спробувати! Дякую Ірині Гуменюк за 41 700 грн.

Ви всі даєте мені величезну віру в себе і ще раз підтверджуючи те, що люди - це велика сила! Тож давайте доведемо усім скептикам,щоб стати народним депутатом і виграти вибори - не потрібні великі гроші(на виборчий процес і все що там до нього відноситься! Потрібно хотіти змінити нашу країну!»

Нагадаємо, Твердохліб Олена Олегівна – народилася 17 серпня 1972, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, голова Княгининівської сільської ради, проживає у селі Княгининок Луцького району, судимість відсутня, самовисування.

Раніше вона заявила про вихід з партії «УКРОП», від якої й балотувалася на голову громади. За інформацією ЗМІ, до такого кроку вона вдалася через відмову партії підтримати її на дострокових парламентських виборах.

Також на окрузі №20 балотується чинний народний депутат — Сергій Мартиняк.

Читайте також: Голова ОТГ під Луцьком написала заяву про вихід із «УКРОПу»





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром