Несвіч: невідомі захопили 300 гектарів землі

03 Листопада 2016, 09:01
4321 Джерело: press-centr.com

На земельній ділянці, яку офіційно ніхто не орендує, почали використовувати господарські споруди та розводити рибу.

Про це йдеться у депутатському зверненні Вадима Веремчука, яке він озвучив на пленарному засіданні сесії Луцької районної ради у середу, 2 листопада.

Він розповів,  що на території Несвічанської сільської ради є земельна ділянка площею близько 300 гектарів, яка раніше належала рибгоспу. Наразі, ж стало відомо, що на ділянці ведеться господарська діяльність, попри те, що в оренду її нікому не надавали.

«Зараз вона, відповідно до відповідей, які дала Луцька районна адміністрація, нікому в оренду на використання не надавалися. Але там повним ходом йде використання ділянки – розводиться риба,  розводяться мальок,  використовуються господарські приміщення», – розповів Вадим Веремчук.

Він зазначив, що аби розібратися в ситуації група депутатів направляла звернення до СБУ, головного управління поліції та до відділу екології, проте конкретних відповідей обранці громади так і не отримали. Відтак депутат просить повторно звернутися до вищезгаданих структур та додатково відправити ще одне звернення до прокуратури.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
03 Листопада 2016, 13:16
Це питання до фіскалів. "Незаконна комерційна діяльність". Самозахоплення, рейдерство. Президент підписав закон. Але це повинна звертатися сільрада.
03 Листопада 2016, 23:42
Нехай краще все згніє, ніж хтось заробить.
02 Грудня 2016, 19:16
Хай зроблять спочатку дозвіл, а потім хазяйнують.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром