«Укрспирт» вимагає від ЗМІ вибачень за неправдиву інформацію

03 Листопада 2016, 08:30
3119

Луцький спиртзавод непричетний до інциденту з затриманням бочок зі спиртом, а протилежні заяви – спроба дискредитувати керівництво ДП «Укрспирт».

Про це на прес-конференції розповів заступник директора ДП «Укрспирт» Ігор Ільчишин у середу, 2 листопада.

Він зазначив, що затримана машина із бочками спирту не має жодного відношення до Луцького МПД.

Нагадаємо, що співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області затримали у Луцьку вантажівку з номерними знаками Івано-Франківської області, якою перевозили спирт без будь-яких дозвільних документів.

Ігор Ільчишин розповідає,  що загалом «Укрспирт» має 41 МПД по всій території України. Проте усі вони перебувають у статусі цехів та не виконують функції продажу. Відтак, усі звинувачення у тому,  що нібито луцький спиртогорілчаний завод має відношення до нелегального алкоголю – вигадані.

«Це кампанія дискредитації керівництва. Є багато сумнівних сайтів, де подається перекручена інформація», – зазначив заступник директора «Украспирту».

А також додав,  що керівництво підприємства докладе усіх зусиль, аби працювати прибутково, зберегти виробництво та кадри.

Керівник Луцького МПД Денис Шмаров також зазначив,  що через заповнене спитросховище завод зупинили та відключили від газової мережі ще 13 жовтня. Тоді ж провели інвентаризацію та не виявили жодних відхилень.  

Крім того, за словами керівника, вивезти продукт з заводу – неможливо. Камери відеонагляду на підприємстві відсутні, проте щоденно там працює фіскальна служба, яка все контролює.

Голова профспілки Луцького МПД Олександр Філіпчук розповів, що працівники збентежені провокаціями, адже вони відбуваються уже не вперше. Він запевнив, що працівники підприємства готові робити якісну продукцію та відстоювати честь підприємства.

«Погано, що настали часи нездорової конкуренції», – підсумував Олександр Філіпчук.

Наразі у справі з затриманою вантажівкою триває досудове розслідування за частиною 1 статті 204 Кримінального Кодексу України. На виявлений спирт накладено арешт та проводяться слідчі дії. 

Разом з тим «Укрспирт» подаватиме до суду на ті ЗМІ, які звинуватили ДП у незаконних діях. Основними вимогами підприємства є спростування інформації та публічне вибачення перед підприємством.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром