На Волині викрили три злочинні групи

02 Листопада 2016, 14:54
1680 Джерело: npu.gov.ua

Волинські поліцейські викрили та затримали три групи осіб, котрі займалися крадіжками з помешкань жителів Луцька та викрадали автомобілі в обласному центрі та Ківерцівському районі.

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області, про це 1 листопада під час прес-конференції повідомив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Співробітники поліції викрили групу осіб, котрих обґрунтовано підозрюють у скоєні п’яти незаконних заволодінь автомобілями на території Ківерцівського району та Луцька. Йдеться про викрадення чотирьох автомобілів марки «ВАЗ» та автомобіля «Део Сенс».

Зокрема, 18-річному мешканцю обласного центру слідчі вже оголосили підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав щодо нього міру запобіжного заходу – два місяці арешту. Серед підозрюваних також двоє неповнолітніх – 16-річний та 15-річний жителі Ківерцівського району.

Інша група осіб, яких викрили волинські поліцейські, також займалася крадіжками автотранспорту. Зокрема, встановлено їх причетність до крадіжки автомобіля «Опель Фронтера». 25-річному жителю Луцька слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289. Суд обрав запобіжний захід – арешт строком на два місяці.

«Викрито також групу осіб – чотирьох мешканців міста Ужгород, котрі причетні до скоєння крадіжок з помешкань жителів Луцька. Двом 26-річним громадянам оголошено підозру за ознаками злочину, передбачено статтею 185 Кримінально Кодексу України. Суд обрав щодо них запобіжний захід – арешт строком на два місяці. Перевіряється причетність даної групи осіб до скоєння щонайменше дев’яти крадіжок», – зазначив Петро Шпига.



 

 

Коментарі
02 Листопада 2016, 19:17
пи...заболы .... 18, 20 рокив злочини групи) по диаспором слабо ШПИГА ну ты знаешь про що я...
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром