33-й район: розроблятимуть план території житлового кварталу

02 Листопада 2016, 12:05
2785

Члени виконкому надали дозвіл на розробку проекту детального плану території житлового кварталу, розташованого в межах проспектів Соборності, Молоді, Відродження.

Про це стало відомо у середу, 2 листопада, під час засідання виконкому.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк зауважив, що до Луцькради звернулися представники ТзОВ «Ленд Арт Сервіс» з наміром здійснювати забудову земельних ділянок, що знаходяться в межах проспектів Соборності, Молоді, Відродження, виділених під влаштування автостоянки, ринку та реконструкції нежитлового приміщення (будівля магазину «Тканини»). У зв’язку з цим вирішили розробити детальний план території житлового кварталу.

Зокрема, Леонід Герасимюк зауважив, що існує пропозиція розмістити у дворах будинків житло з проїздом через ділянку колишнього «Альфа казино». Відповідно до Плану зонування території міста Луцька територія, на якій заплановано будівництво, знаходиться в зоні розміщення об’єктів повсякденного обслуговування.

У підсумку члени виконавчого комітету підтримали проект рішення «Про дозвіл на розробку проекту детального плану території житлового кварталу, розташованого в межах проспектів Соборності, Молоді, Відродження у місті Луцьку».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром