Лучани просять облаштувати дитячий майданчик

14 Червня 2019, 13:25
фото ілюстративне 3852
фото ілюстративне

У Луцьку колектив батьків звертається до міської ради з проханням побудувати дитячий майданчик.

Про це пишуть на сайт «Єдиних петицій».

Текст петиції подаємо без змін:

«Колектив батьків та маленькі лучани звертаються до Міської Ради з проханням побудувати дитячий майданчик. На жаль діти, які проживають в р-ні пр-ту Грушевського 1-3 вимушені гратися в інших дворах, що створює незручності і для батьків, і для інших діток.Найближчі дитячі майданчики знаходяться біля Променя, в р-ні вулиці Арцеулова 8, що досить далеко для діток дошкільного віку.

Ми пропонуємо місце під облаштування майданчику територію подвір'я будинку 3 по пр-ту Грушевського, де раніше і був майданчик, і де дітки і так проводять своє дозвілля (якщо це можна так назвати).Ця ділянка є рівною, озелененою, місця достатньо і вирубки дерев не вимагає. Необхідно створити належні умови для розвитку, гри і спілкування маленьких громадян міста (гойдалки, гірка, пісочниця, лавочки, огорожа та ін.) на цій території.Просимо не залишатися байдужими та прийняти позитивне рішення, щодо нашого прохання.

З повагою Батьки та Діти. 
Найкращий спосіб зробити дитину хорошою людиною-це зробити її щасливою. Допоможіть зробити наших діток щасливими, а їх дитинство гарним».

Читайте також: Луцьким школярам подарували оригінальні флікери.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром