У Луцьку затримали наркоторговця

14 Червня 2019, 12:27
3993

У Луцьку правоохоронці затримали чоловіка, котрий торгував амфетаміном.

Про це пишуть на сайті Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Правоохоронці викрили 30-річного лучанина у збуті наркотиків. Його затримали на вулиці міста із черговою партією амфетаміну. 

Безпосередньо на місці, під час поверхневого огляду, в нього вилучили п’ять розфасованих для продажу пакетиків із амфетаміном. Згодом, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання волинянина правоохоронці вилучили, ще вісім аналогічних пакетів із наркотичною речовиною. Загальна вага вилученого амфетаміну становить 13 грам.

Окрім цього, у зловмисника вилучили понад 2 тисячі гривень,  здобуті злочинним шляхом, два мобільних телефони та кастет. Вилучене направили на дослідження.

Слідчі детективи поліції Волині повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинлю 1 та частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів. Наразі, вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті, зокрема, передбачає до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте також: У Луцьку п'яний «бляхар» пропонував гроші патрульним.



 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром